Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Cindy:

  Cindy

  Programmacoördinator Poli en Kliniek op maat , 44 jaar
  Eigenschappen van Cindy:

  Ik ben constant op zoek naar innovaties in de zorg die het leven van onze patiënten verbeteren. Zo kreeg iemand door een innovatieve bril weer haar volledige blikveld terug. Het is prachtig als zoiets werkt, want er zijn in Nederland wel 60.000 mensen die dezelfde aandoening hebben.

  Mijn team heeft de taak nieuwe manieren van werken voor patiënten en het universitair medisch centrum te bedenken en uit te proberen. Daarnaast ondersteunen we zorgverleners met een concreet idee over innovatie.

  We streven er bijvoorbeeld naar om een servicemodel te ontwikkelen met alle tijd voor de patiënt. Daarom zijn we bezig met een proef waarbij patiënten zich centraal melden, in plaats van bij allerlei verschillende balies. Ook kijken we of we goed opgeleide medewerkers taken kunnen laten overnemen van een arts, zoals het meten van de bloeddruk en de voorgeschiedenis en uitslagen bekijken. Zo kan de arts doen waar hij/zij voor opgeleid is.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy