Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Sanne:

  Sanne

  Verpleegkundige , 23 jaar
  Eigenschappen van Sanne:

  In de zorg kan je echt iets voor iemand betekenen, daar word ik echt heel blij van. Afgelopen jaren werkte ik als zorgcoördinator voor oudere bewoners. De kleine momentjes: een hand op je schouder, een glimlach of een leuk gesprekje kunnen echt mijn dag maken. Soms moet je in je werk racen tegen de klok; het werk kan ook best druk zijn. Als een bewoner dan toch op het eind van de dag zegt: “Wat fijn dat je er bent geweest vandaag”, dan denk je: “Oh ja, dat heb ik toch goed gedaan”.

  In de zorg kun je je altijd ontwikkelen als je dat wilt. Ik ben gestart met de opleiding Verzorgende IG en heb daarna doorgeleerd als verpleegkundige. Op dit moment specialiseer ik me op de polikliniek in een ziekenhuis. Uiteindelijk wil ik werken op de spoedeisende hulp of oncologieafdeling. Dat zijn zware afdelingen, want er overlijden soms ook mensen. Toch vind ik het werk daarom juist heel bijzonder. Je kunt er echt voor iemand zijn op het moment dat hij of zij op zijn kwetsbaarst is. Als verpleegkundige help je niet alleen iemand fysiek, maar ben je ook echt een steun.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy