Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Tamara:

  Tamara

  Verpleegkundig specialist , 33 jaar
  Eigenschappen van Tamara:

  Het is jammer dat er een taboe rust op de psychiatrie. Ik zou willen dat er minder vooroordelen bestonden. Terwijl: een depressie of psychose kan iedereen overkomen. Elke stoornis is uniek, elk mens reageert anders op behandelingen en medicijnen. Dat maakt mijn werk zo uitdagend.

  Als verpleegkundig specialist ben ik regiebehandelaar voor 25 cliënten. Dat houdt onder meer in dat ik met de cliënt een behandelplan opstel en overleg met andere disciplines of afdelingen.

  Daarnaast ben ik teamleider. In die functie ondersteun ik collega’s, regel ik zaken als bijscholingen en voer ik functioneringsgesprekken.

  Ik ben altijd gefascineerd geweest hoe de hersenen werken en hoe mensen omgaan met hun stoornissen. De mensen hier kunnen ontzettend sterk zijn. Ze maken veel mee. Vanuit een diep dal richten ze zich soms toch weer op. Of ze maken kleine stapjes. Dat kan een wandeling zijn, of gewoon goed de dag doorkomen of genieten van een gezellige avond met elkaar. Voor sommige mensen zijn wij als familie. Ze voelen zich veilig bij ons. Dat vertrouwen vind ik heel belangrijk.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy