Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Annemiek:

  Annemiek

  Sociaal werker/Ambulant begeleider , 41 jaar
  Eigenschappen van Annemiek:

  Ik begeleid jongeren tussen de 18 en 25 jaar die pas zelfstandig kunnen gaan wonen nadat ze bepaalde vaardigheden hebben geleerd. Ik laat ze onder andere zien hoe ze het huishouden en de administratie moeten doen. Daarnaast bied ik ondersteuning als er conflicten zijn met hun ouders.

  Hoewel de jongeren soms zeggen: “Gek, je bent net zo oud als mijn moeder!”, kan ik goed aansluiten bij deze doelgroep. Ze zitten in een moeilijke fase en hebben soms ook nog psychische problemen of een drugs- of gameverslaving. Tegelijkertijd leren ze snel. Ik vind het fijn ze stabiliteit en rust te geven, zodat ze weer vertrouwen krijgen in de maatschappij en medemens. Aan het eind van elke dag heb ik een voldaan gevoel omdat ik echt iets heb betekend.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy