Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Marcel:

  Marcel

  Sociaal beheerder , 59 jaar
  Eigenschappen van Marcel:

  Als sociaal beheerder van een buurtcentrum ben ik verantwoordelijk voor alles wat in het buurtcentrum plaatsvindt. Ik ondersteun de mensen die iets organiseren in het buurthuis. Bijvoorbeeld als iemand een koor wil oprichten, dan help ik bij het vinden van een ruimte, en het initiatief onder de aandacht te brengen via de website, Facebook en folders.

  Ik heb jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt. Nu werk ik al een paar jaar in de welzijnssector. Hier wordt met veel enthousiasme, passie en integriteit gewerkt, en erg cliëntgericht. Het is een positieve ervaring om in zo’n omgeving te werken. Maar ik neem wel mijn eigen ervaring mee: als ik vind dat iets beter kan, dan zeg ik het ook, daar ben ik eerlijk in. In deze sector is de neiging om alleen maar het positieve te benadrukken, best groot. En ik vind dat je soms ook eerlijk moet zijn en zeggen dat iets niet is gelukt. Er valt namelijk altijd iets te verbeteren.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy