Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  Stel Milou een vraag

  Klik op een vraag en luister naar het antwoord
  00:00 / 00:00
  • Ik vind het vooral leuk omdat, iedereen heeft natuurlijk wel problemen en dingen die je lastig vindt waar je zelf niet uit komt.En hoe mooi is het dat je met je eigen inzichten iemand anders kan helpen doordat hij meer geniet van het leven en misschien zelfs z'n eigen dromen kan uit laten komen.Ik heb het erg naar mijn zin.Ik heb ook nieuwe uitdagingen gekregen, want ik ben ook vlogger voor de organisatie.En dat vind ik vooral leuk, om elke keer nieuwe dingen te doen samen met de cliënten nieuwe dingen te ontdekken maar ook te laten zien wat werken in de zorg precies inhoudt en hoeveel plezier het me oplevert.
  • Wat voor persoonlijke kracht ik inzet is vooral m'n enthousiasme, maar ook dat ik heel rustig kan zijn en luisteren.Maar vooral luisteren naar de clou van het verhaal.Want vaak komt er een heel groot verhaal en het kleine stukje dat in het verhaal zit dat weet ik te pakken en daarop in te gaan, want daar zit vaak het probleem.En dan gaan we samen kijken hoe we dat probleem of die situatie of beperking draaglijker kunnen maken, zodat het makkelijker is om daarmee te leven.
  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Milou:

  Milou

  Begeleider dagbesteding
  Eigenschappen van Milou:

  Ik vind het vooral leuk om elke keer nieuwe dingen te doen en nieuwe dingen te ontdekken met de cliënten. Ook laat ik graag zien wat werken in de zorg precies inhoudt en hoeveel plezier het mij oplevert.

  “Ik vind het mooi hoe je met je eigen inzichten iemand anders kan helpen.”

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy