Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Sheranie:

  Sheranie

  Wijkverpleegkundige i.o. , 33 jaar
  Eigenschappen van Sheranie:

  Alhoewel ik al jarenlang ervaring heb als verpleegkundige, loop ik momenteel toch weer even stage. Dat komt omdat ik afgelopen jaren werkte in een ziekenhuis in België, waar de regels anders zijn.

  In de toekomst wil ik aan de slag als wijkverpleegkundige in de ouderenzorg. Eerder werkte ik als verpleegkundig specialist op de geriatrische afdeling. Werken met ouderen is zeer complex omdat je met verschillende geestelijk en fysieke problemen te maken hebt. Dat maakt het werk interessant.

  Als wijkverpleegkundige kan ik elke dag voor iemand het verschil maken. Door mijn werk kan ik mensen helpen zo goed en lang mogelijk thuis te blijven wonen.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy