Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  Stel Johanneke een vraag

  Klik op een vraag en luister naar het antwoord
  00:00 / 00:00
  • Vanaf de middelbare school ben ik begonnen met de opleiding Verzorgende IG, dat is mbo Niveau 3.En ik heb daar verschillende stages gehad en bij m'n laatste stage kwam ik in de thuiszorg terecht.Ik kende de thuiszorg toen nog niet. Ik wist echt niet wat het inhield en ik dacht: ik zie wel. Ik ben er heel blanco in gestapt en ik vond het zo leuk. Er ging echt een wereld voor me open.Na m'n laatste stage is me daar een baan ook aangeboden.Alstublieft.-Dank je wel.En zo ben ik in de thuiszorg gebleven.
  • Nou, je bouwt natuurlijk altijd een band op met de cliënt.En er gaan natuurlijk ook altijd mensen overlijden.Dus dat is wel het moeilijke aan ons vak.Gelukkig hebben we collega's en met elkaar kunnen we erover praten.En zo kunnen we met elkaar ook verwerken.
  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Johanneke:

  Johanneke

  Wijkverpleegkundige
  Eigenschappen van Johanneke:

  Mijn laatste stage was in de thuiszorg. Ik kende de thuiszorg nog niet en wist niet wat het inhield. Ik ben er blanco ingestapt en ik vond het erg leuk. Na de stage hebben ze mij een baan aangeboden.

  “Er ging echt een wereld voor mij open”

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy