Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Patricia:

  Patricia

  Verzorgende IG
  Eigenschappen van Patricia:

  Een paar maanden geleden was er hier in het dorp een feestje. Zanger Jannes trad op en een aantal bewoners zijn helemaal wild van hem. We hebben ze meegenomen en op het plein een borreltje gedronken. Gewoon; lekker een middagje weg. Na afloop mochten we even backstage om kennis met Jannes te maken en op de foto te gaan. De ouderen genoten enorm van de middag. Dat was echt heel leuk; het geeft mij ook plezier.

  Op dit moment werk ik als Verzorgende IG, maar uiteindelijk wil ik graag verpleegster worden of in een hospice werken. Welke van de twee het gaat worden, weet ik nog niet. Dat laatste vinden mensen vaak vreemd. De dood is een taboe, maar zo ervaar ik dat helemaal niet. In mijn leven ben ik al een aantal dierbaren verloren. Daarnaast heb ik door mijn werk natuurlijk ook te maken met palliatieve zorg. Op iemands sterfbed kan je juist erg veel voor iemand betekenen. Ik vind het heel belangrijk om juist wel over het afscheid te praten. Misschien heeft de stervende bijvoorbeeld nog een wens. Dan zou het toch heel mooi zijn als we die nog kunnen vervullen?

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy