Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Bas:

  Bas

  Teamleider psychiatrie , 37 jaar
  Eigenschappen van Bas:

  Ik zoek altijd uitdaging en als ik hem heb gevonden, dan ga ik ervoor. Hoe moeilijker het probleem, hoe leuker ik het vind. Ik zie in iedereen wat positiefs, zelfs in de grootste straatratjes.

  Ik ben teamleider van groepen in de psychiatrie en verslaving en sta ik zelf ook op de werkvloer. Heftige incidenten horen bij het werk, soms gaan ze hier echt uit hun dak. Door altijd de grote lijn in gedachten te houden kunnen we daarmee omgaan. Nelson Mandela zei ooit: “Wat telt in het leven is niet puur het feit dat we geleefd hebben”. Daar ben ik het mee eens. Het verschil dat we maken in de levens van anderen bepaalt hoe betekenisvol ons eigen leven is.

  Elke ochtend word ik wakker met het gevoel: “Yes, ik ga weer werken!”. Ik heb een hoop energie en dat breng ik graag over op anderen, zowel de cliënten als de teams. Ik ben altijd benieuwd naar wat ze nodig hebben en wat ik daaraan kan bijdragen.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy