Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Amber:

  Amber

  Sociotherapeut en lifecoach in opleiding , 24 jaar
  Eigenschappen van Amber:

  Ik wil een helpende hand bieden aan jonge mensen die nul vertrouwen hebben in de toekomst. Voor mij is hun situatie geen verloren zaak, maar een uitdaging. Ik vind dat elk mens recht heeft om te leven en hulp te krijgen.

  Ik werk op gesloten afdeling, waar ik veel gesprekken met patiënten voer. De zorg is intensief; ik begeleid vier mensen op een dag. ‘s Ochtends zoek ik ze op en vraag hoe ze hebben geslapen. Daarna bekijk ik hoe ik ze kan helpen met de rest van de dag. Zo hebben sommige mensen hulp nodig om aan het werk te kunnen gaan. Een andere keer is het nodig om iemand te motiveren om wat te ondernemen, zoals een wandeling buiten of wat sporten. Door mijn werk kan ik het negatieve patroon doorbreken en iemand een stapje op de goede weg helpen.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy