Informatie over het coronavirus
Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle. Blijf zoveel mogelijk thuis. Houd 1,5 meter afstand. Was vaker je handen.
Actuele informatie vind je op Rijksoverheid.nl/coronavirus.

Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Elles:

  Elles

  Verzorgende IG , 45 jaar
  Eigenschappen van Elles:

  De bewoners met wie ik werk zijn bijna familie. We zijn de hele dag met elkaar en doen allerlei dingen samen, zoals spelletjes of het delen van mooie verhalen. De mooiste momenten leg ik vast op video zodat hun naasten ook mee kunnen kijken.

  Als Verzorgende IG vlog ik over mijn werk. Ik vind het belangrijk te laten zien dat dementerenden veel meer kunnen en weten dan de meeste mensen denken. De bewoners reageren positief op de vlogs en de camera. Het leidt op een positieve manier af en je hebt meteen de leukste gesprekken met ze.

  Als ik niet vlog, verzorg ik onze bewoners. Ik help ze bijvoorbeeld met aankleden, koken, eten, douchen en breng structuur aan in hun dag. Ook heb ik veel contact met de familie. Verzorgenden zijn eigenlijk psycholoog, kapper en kok tegelijk.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy