Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Dave:

  Dave

  Medewerkers vrijetijdsbesteding , 32 jaar
  Eigenschappen van Dave:

  Mijn zusje heeft het Down Syndroom, dus ik heb altijd affiniteit gehad met de gehandicaptenzorg. Vrijetijdsbesteding geeft mensen met een verstandelijke beperking de ruimte zelf hun tijd in te delen. Dat is een groot verschil met de dagelijkse routine op de woongroep, waar ze vooral veel ‘moeten’ zoals hun kamer opruimen en eten.

  Onze cliënten krijgen normaal gesproken veel hulp, maar we wilden hen ook eens de kans geven iets terug te doen voor een ander. Daarom hebben we een team opgezet om mensen met een beperking als vrijwilliger in te zetten bij evenementen. Zo helpen we bijvoorbeeld mee bij de Dam tot Damloop met het uitdelen van tasjes en regelen we ergens anders het verkeer.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy