Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Richard:

  Richard

  Verzorgende IG & teamleider , 40 jaar
  Eigenschappen van Richard:

  Thuiszorg vind ik het allerleukste van de ouderenzorg. Je komt bij mensen thuis en kunt ze verzorgen in hun eigen omgeving. Ik geef leiding aan een team van verzorgenden, maar ik geef ook zelf gestructureerde zorg aan huis, zo help ik met wassen, steunkousen, hulp bij medicatie en wondverzorging.

  Eigenlijk maakt het me niet uit wat ik precies doe, als ik maar iets voor de ouderen kan betekenen. Het is voor mij belangrijk dat iemand zo goed en zo kwaad als het kan de regie houdt over zijn of haar leven. Soms is een luisterend oor genoeg, of een klein advies.

  Ik liep op mijn 16e stage in een bejaardenhuis en was na drie weken verkocht. Sindsdien werk ik in de zorg: eerst als vakantiewerk, later uitzendkracht en een vaste baan in een verzorgingshuis. Dit werk geeft mij enorm veel voldoening en energie.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy