Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Jeanette:

  Jeanette

  Praktijkmanager , 49 jaar
  Eigenschappen van Jeanette:

  Als praktijkmanager ben ik verantwoordelijk voor een soepel lopende praktijk. Mijn werk bestaat uit het wegnemen van allerlei ‘zorgen’ van huisartsen. Ik los alle niet-medische zaken op, zoals personeelszaken, financiering van medische verrichtingen, gesprekken met de zorgverzekeraar. Ik zorg er ook voor dat we, als apotheekhoudende huisartsenpraktijk, voldoen aan alle kwaliteitseisen. Ik schep alle voorwaarden zodat artsen en assistenten tijd kunnen maken voor patiënten. Dat komt de dienstverlening, de patiënten en de kwaliteit van de zorg ten goede.

  “Als de artsen en assistenten op een ontspannen manier kunnen werken, doe ik mijn werk goed.”

  Tot voor kort was ik verpleegkundige in de thuiszorg. Als kind was ik al geboeid door de zorg. In eerste instantie als patiëntje. Ik herinner me niet heel veel details meer van die periode, behalve een verpleegkundige, die ontzettend lief voor mij was. Ik vond haar mooi, met haar rode schoenen en rode lippenstift. Zij heeft voor mij het verschil gemaakt. Ik geloof nog altijd dat je als individu in de zorg voor iemand het verschil kan maken, op een positieve manier. Dat had ik ook toen ik nog in de thuiszorg werkte. Ik deed bijvoorbeeld altijd mijn best om er verzorgd uit te zien. Dat klinkt triviaal, maar met dit soort kleine dingen laat je - vaak eenzame - mensen zien dat ze de moeite waard zijn.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy