Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Lonneke:

  Lonneke

  Verpleegkundig specialist , 33 jaar
  Eigenschappen van Lonneke:

  Als verpleegkundig specialist kan ik medische taken overnemen van de arts. Ik behandel bijvoorbeeld zelfstandig patiënten met hoge bloeddruk of verhoogd cholesterol.

  Al op jonge leeftijd wilde ik de zorg in. Na het vwo heb ik nagedacht over geneeskunde, maar ik wilde meteen de praktijk in. Daarom heb ik Verpleegkunde gedaan in een traject waarbij je werkt en leert tegelijk. Later heb ik me verder gespecialiseerd in de studie Verplegingswetenschappen.

  Als specialist heb ik de ideale combinatie gevonden: ik zorg voor patiënten en sta aan hun bed, maar doe ook onderzoek. Daardoor verbetert de kwaliteit van de zorg. Ik vind beide aspecten even leuk. Het geeft me een kick als ik merk dat mijn behandeling aanslaat en ik patiënten daardoor echt heb kunnen helpen.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy