Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Alice:

  Alice

  Teamcoach , 48 jaar
  Eigenschappen van Alice:

  In mijn organisatie werken we met zelforganiserende hulpverleningsteams voor jongeren en gezinnen. Als teamcoach help ik de teams om naast de uitvoerende hulpverlening ook de team overstijgende aspecten goed in de vingers te hebben, zodat de samenwerking binnen teams en met de rest van de organisatie soepel verloopt.

  Hulpverleners nemen bij hoge werkdruk amper tijd om te reflecteren op zichzelf of werksituatie, omdat ze van alles nog moeten. Door toch als team daarbij stil te staan, ontstaan er inzichten die de druk kunnen wegnemen. Dat proces faciliteren is belangrijk. Mooi is het als oplossingen al vanuit de ondersteunende organisatie worden geboden, dan is het een kwestie van de juiste

  verbindingen leggen.

  Als oud topsporter voelt het werken in de zorg bij Timon voor mij als opnieuw het WK fietsen en ook als basketbalteam de landstitel winnen!

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy