Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Lisette:

  Lisette

  Verzorgende IG , 25 jaar
  Eigenschappen van Lisette:

  Sommige mensen blijven me voor altijd bij. Zo had ik een goede klik met een meneer die inmiddels is overleden. Toen ik vertelde waar ik was geboren, bleek dat hij in dezelfde plaats een goede vriend heeft gehad. Dat bleek mijn opa te zijn. Heel bijzonder, want hij was al overleden voordat ik was geboren. Hij kon niet heel veel meer vertellen over die tijd, maar je leert op die manier je opa toch weer een beetje kennen.

  De zorginhoudelijke kant van mijn werk vind ik heel interessant. Omdat ik meer kennis wil opdoen over bepaalde ziektes, medicijnen en vormen van dementie ga ik de verpleegkundige opleiding doen. Op die manier hoop ik al mijn kennis weer even op te frissen en te verdiepen. Ook wil ik graag mensen meteen ter diensten kunnen zijn als dat nodig is. Om een wond te behandelen, bijvoorbeeld.

  Uiteindelijk zou ik het mooi vinden om in de thuiszorg te gaan werken. Je ziet daar heel veel verschillende soorten mensen, met diverse aandoeningen. Ik wil wel met dezelfde doelgroep blijven werken; je kunt in de ouderenzorg echt het leven van iemand mooier maken.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy