Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Lieke:

  Lieke

  Verpleegkundige i.o. , 17 jaar
  Eigenschappen van Lieke:

  Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik graag wat wil betekenen voor iemand. Mijn moeder werkt ook als verpleegkundige en inspireerde mij om hetzelfde vak te kiezen. Het is zwaar, maar heel dankbaar werk.

  Op dit moment heb ik een bijbaan als helpende in een verzorgingshuis op een afdeling waar mensen liggen die verward of in paniek zijn. Het geeft me veel voldoening om even met hen te praten, zodat ze wat rustiger worden. Soms kan iemand er bijvoorbeeld heel erg van balen om zijn of haar zelfstandigheid op te geven. Op dat moment kan ik iemand gerust proberen te stellen. Zo leg ik bijvoorbeeld uit dat we in ons huis zelfstandigheid altijd zoveel mogelijk stimuleren. Dat neemt veel van hun zorgen weg en dat vind ik heel erg mooi.

  In de toekomst wil ik graag hogerop stromen. Na mijn niveau 4-opleiding wil ik hbo gaan doen, zodat ik in het ziekenhuis kan werken. Uiteindelijk zou ik graag leidinggevende of vertegenwoordiger worden, want ik presenteer graag dingen.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy