Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Mascha:

  Mascha

  Opbouwwerker , 44 jaar
  Eigenschappen van Mascha:

  Het is mijn werk ervoor te zorgen dat een wijk leefbaar is en blijft. Daarvoor organiseer ik uiteenlopende activiteiten zoals een koffieochtend of een buitenspeeldag. Daarnaast vraag ik de gemeente te helpen als dat nodig is, bijvoorbeeld voor een wegaanpassing of het bouwen van een speelveld.

  Ik doe daarvoor veel subsidieaanvragen en probeer deze zo te schrijven dat ze snel bij de gemeente in behandeling kunnen worden genomen. Daarnaast maak ik begrotingen, bijvoorbeeld voor een buitenspeeldag.

  Voor deze projecten overleg ik met partijen als woningcorporaties, ambulant jongerenwerkers en de gemeente. Daarom dien ik voor al deze organisaties ook als een vraagbaak in de wijk. De bewoners hebben er ook profijt van; ze kunnen bij mij aankloppen als ze hulp nodig hebben.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy