Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Vian:

  Vian

  Maatschappelijk zorger & verzorgende , 26 jaar
  Eigenschappen van Vian:

  Iedereen wil er verzorgd uitzien, toch? Als verzorgende help ik de bewoners in ons verzorgingshuis met alles wat ze willen; hun make-up of haar bijvoorbeeld. ’s Ochtends mogen ze zelf bepalen wat ze aantrekken. Ik laat ze vaak uit een aantal opties kiezen. Op die manier zorg ik ervoor dat onze bewoners de regie behouden over hun eigen leven.

  Nadat iedereen gewassen en aangekleed is, gaan we naar beneden. Ik zorg dan voor ontbijt, een kop koffie en dat we even de tijd hebben om te kletsen. Het is leuk naar hun verhalen te luisteren omdat ze zoveel beleefd hebben. Op deze manier zorg ik ervoor dat ze een prettige dag hebben.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy