Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Dieke:

  Dieke

  IC Verpleegkundige , 29 jaar
  Eigenschappen van Dieke:

  Iets kunnen betekenen voor mensen die zorg nodig hebben. Dat is waarom ik voor een baan in de zorg heb gekozen. Elke dag is anders op de IC, je ziet veel complexe situaties er is veel dynamiek en samenwerken met je collega’s is noodzakelijk en daardoor uitdagend.

  Samen met je collega’s doe je er alles aan om de patiënt de juiste behandeling te geven, een plan van aanpak te maken, met als eindresultaat de patiënt door de kritieke periode heen te helpen. Een opname op de IC is zowel voor de patiënt als de naaste familie erg ingrijpend. De patiënt ligt op een kamer vol met apparatuur en de naasten worden overspoeld door medische informatie en dat heeft veel impact.

  Ik probeer de familie te betrekken bij het hele proces door persoonlijke aandacht en uitleg te geven. Het warmste compliment dat je kan krijgen is dat een patiënt en zijn familie zich welkom, vertrouwd of veilig hebben gevoeld onder jouw zorg.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy