Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Glenn:

  Glenn

  HBO-Verpleegkundige
  Eigenschappen van Glenn:

  Ik heb mezelf nooit op een kantoor zien zitten. Tegelijkertijd ben ik wel technisch aangelegd en werk ik graag met mensen. Vandaar dat ik heb gekozen voor de zorg. De eerste drie jaar volgde ik twee opleidingen tegelijkertijd: anesthesie en hbo-verpleegkunde. Met die eerste studie ben ik gestopt, omdat ik mezelf toch nog wel erg jong vind om in een operatiekamer te staan. Die optie houd ik dus nog even open voor later.

  In mijn jeugd heb ik veel in het ziekenhuis gelegen. De mensen die toen voor mijn zorgden waren echt een rolmodel voor mij. Ik zag hoe mooi het is om anderen te kunnen helpen. Inmiddels loop ik alweer een paar jaar mee in de zorg en heb ik veel soorten stages gelopen. Momenteel doe ik dat in de GGZ op de afdeling crisis en care voor ouderen. Het is een hele leuke plek; ik houd wel van het snellere werk.

  Alhoewel mijn baan natuurlijk heel serieus is, vind ik het ook belangrijk om af en toe een grapje te maken. Humor creëert wat lucht. Over een paar maanden ben ik afgestudeerd en mag ik echt aan het werk. Uiteindelijk wil ik me specialiseren in de technische kant van mijn beroep, bijvoorbeeld op de intensieve care of operatiekamer.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy