Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Daniëlle:

  Daniëlle

  Intaker , 32 jaar
  Eigenschappen van Daniëlle:

  Wie in mijn regio hulp nodig heeft en niet in een hokje past, klopt aan bij mij. Ik praat met mensen die uit de gevangenis komen, dakloos zijn of psychiatrische problemen hebben. In overleg met de gemeente en justitie kijk ik wat ze nodig hebben en wat we kunnen bieden.

  Daarnaast houd ik me bezig met de financiën en beschikkingen. Het is belangrijk dat deze goed geregeld worden. Op die manier kunnen mijn collega’s hun werk doen en krijgt iedereen, wie je ook bent of wat je gedaan hebt, een kans op een nieuwe start. In een fatsoenlijk land verdient iedereen dat. In dit werk leer je dat je niet te snel moet oordelen als je zelf niet in de situatie zit. Ik ben heel bevoorrecht en sommige mensen hebben dat geluk niet.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy