Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Ralph:

  Ralph

  Verzorgende IG , 39 jaar
  Eigenschappen van Ralph:

  Ik zeg altijd tegen stagiaires: “Als ik later tussen zes planken lig, dan wil ik iets betekend hebben in mijn leven”. Dit werk biedt mij daar kans toe. Het is een levensvervulling.

  Ik werk op een gesloten afdeling voor mensen met dementie. Deze bewoners krijgen 24 uur per dag begeleiding omdat ze zichzelf kwijt zijn geraakt. Ik begin mijn ochtend met het inlezen van dossiers en daarna zien we wel wat er gebeurt. Ik voeg me naar de wensen van de bewoners. Zo wil de één vroeg naar bed en de ander nog een glaasje wijn drinken in de woonkamer.

  Het is voor mij de kunst aan te voelen waarover ik met de bewoners kan lachen. Als dat lukt valt het schild rondom iemand weg en breek je als zorgverlener door een soort barrière. Dat is ultiem.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy