Informatie over het coronavirus
Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle. Blijf zoveel mogelijk thuis. Houd 1,5 meter afstand. Was vaker je handen.
Actuele informatie vind je op Rijksoverheid.nl/coronavirus.

Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Ralph:

  Ralph

  Verzorgende IG , 39 jaar
  Eigenschappen van Ralph:

  Ik zeg altijd tegen stagiaires: “Als ik later tussen zes planken lig, dan wil ik iets betekend hebben in mijn leven”. Dit werk biedt mij daar kans toe. Het is een levensvervulling.

  Ik werk op een gesloten afdeling voor mensen met dementie. Deze bewoners krijgen 24 uur per dag begeleiding omdat ze zichzelf kwijt zijn geraakt. Ik begin mijn ochtend met het inlezen van dossiers en daarna zien we wel wat er gebeurt. Ik voeg me naar de wensen van de bewoners. Zo wil de één vroeg naar bed en de ander nog een glaasje wijn drinken in de woonkamer.

  Het is voor mij de kunst aan te voelen waarover ik met de bewoners kan lachen. Als dat lukt valt het schild rondom iemand weg en breek je als zorgverlener door een soort barrière. Dat is ultiem.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy