Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Amarech:

  Amarech

  Helpende , 40 jaar
  Eigenschappen van Amarech:

  Ik ben vluchteling uit Ethiopië. Het duurde 10 jaar om een verblijfsvergunning te krijgen. In die tijd werkte ik als vrijwilliger in het zorg. Ik dacht altijd: als ik mijn verblijfsvergunning heb, dan wil ik een zorgopleiding doen en met oudere mensen werken. Toen ik mijn diploma haalde, was ik heel trots.

  Ik heb eerst in de thuiszorg gewerkt, sinds een paar weken werk ik hier. Ik werk nu me oudere mensen met dementie. Ik geef ze eten, help ze met wassen en aankleden, of we gaan samen wandelen, boodschappen doen of een spelletje spelen. Ik ben rustig en zacht en ik merk dat oudere mensen dat fijn vinden.

  Ik heb geen ouders, zij zijn overleden toen ik klein was. Daarom vind ik het heel leuk dat ik nu met oudere mensen werk. Naast mijn werk volg ik cursussen, bijvoorbeeld over dementie. En ik leer veel van mijn collega’s. Ik wil dit werk graag blijven doen. Dit is mijn droom.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy