Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Roland:

  Roland

  Zorgmanager , 43 jaar
  Eigenschappen van Roland:

  De zorg is een complexe wereld met veel wet- en regelgeving en dat vind ik een uitdaging. Voor ouderen kan de zorg een enorme jungle zijn van regels. Als je op deze manier kunt ontzorgen, zijn mensen echt dankbaar. Ik kan op deze manier iets bijdragen en dat maakt me blij.

  Als manager zorg bij een thuiszorgorganisatie ben ik verantwoordelijk voor alle zorgprocessen. Ik stuur wijkverpleegkundigen aan en zorg ervoor dat we voldoen aan alle wet- en regelgeving. Thuiszorg vind ik een interessante branche om in te werken omdat je zorg op maat kunt aanbieden. Daarnaast hebben we regelmatig contact met vrijwilligers en buren. Je kweekt een beetje het oude saamhorigheidsgevoel.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy