Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Simone:

  Simone

  Jeugdzorgwerker D , 32 jaar
  Eigenschappen van Simone:

  Ik werk in een gesloten jeugdinstelling op de groep als groepsleider. Wij vangen jongeren met complexe problematiek op. Ik ben hier via mijn stage terechtgekomen. Als nieuwe groepsleider zagen de jongeren me in het begin liever gaan dan komen. Toch merkte ik na een bepaalde tijd dat de jongeren meer naar me toetrokken en me begonnen te vertrouwen. Inmiddels weten ze wat ze aan me hebben en vinden ze het fijn dat ik er ben. Het is zichtbaar in hele kleine dingen, maar ik vind dat heel bijzonder. Het geeft me voldoening.

  Het is echt dankbaar werk. Ik vind het heel bijzonder een band op te bouwen met cliënten. Bovendien zijn er zoveel verschillende problematieken, cliënten en situaties, dat het werk altijd interessant en uitdagend is.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy