Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Kim:

  Kim

  Verpleegkundige
  Eigenschappen van Kim:

  Ik heb altijd iets willen doen om anderen te helpen. Ook enkele familieleden zijn actief in de medische wereld of in de hulpverlening. Dat maakte dat ik heb gekozen voor de opleiding tot verpleegkundige.

  Als de bewoners tevreden zijn met de zorg die we bieden en zij daardoor hun dagelijkse leven kunnen oppakken, ondanks de hulp die zij nodig hebben, geeft dat mij voldoening. Ik ben erachter gekomen dat je mensen al met hele kleine dingen blij kan maken. Dat maakt mijn dag dan ook weer goed. Daarnaast ben ik sociaal en vind ik het fijn om met mensen om te gaan.

  Als verpleegkundige moet je flexibel zijn. Geen dag is hetzelfde, je weet nooit vooraf wat er op je af komt. Je voert medische handelingen uit, maakt ondertussen een praatje, doet een deel aan administratie. Dat maakt het werken in de zorg heel divers. Theorie is leuk om te leren, maar dan zit je in de schoolbanken. Een realistisch beeld van wat de zorg echt inhoudt, merk je pas in de praktijk. Het is echt mooi om iets voor een ander te kunnen betekenen.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy