Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Ernst-Jan:

  Ernst-Jan

  Gebiedsmanager , 41 jaar
  Eigenschappen van Ernst-Jan:

  Ik ben een zij-instromer in de zorgsector. Eerder was ik jarenlang ondernemer in de reisbranche. Dat deed ik met veel plezier, maar toch had ik het gevoel dat ik iets miste.

  Doordat ik een zoontje heb met syndroom van down, kom ik regelmatig in aanraking met mensen die in de zorg werken. Ik kende de zorg alleen uit kranten en overige media. Daar las ik vooral over de zaken die niet goed gaan.

  Via onze zoon kreeg ik een realistischer beeld van de zorg en hoe het er echt aan toe gaat. Ik ben onder de indruk geraakt van de drive en passie die ik zag.

  In de zorg kom je dichter bij mensen te staan. Toen mijn werkgever iemand zocht om de tak in Rijnmond op te bouwen, heb ik de overstap gemaakt. In deze sector laat je iets blijvends achter. Je kunt echt wat betekenen voor jongeren. Ik zorg dat ik mijn capaciteiten en achtergrond als hulpverlener nuttig in kan zetten in de zorg, zodat ik indirect jongeren op weg kan helpen en hun plek kan laten vinden.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy