Informatie over het coronavirus
Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle. Blijf zoveel mogelijk thuis. Houd 1,5 meter afstand. Was vaker je handen.
Actuele informatie vind je op Rijksoverheid.nl/coronavirus.

Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Seweta:

  Seweta

  Verpleegkundige , 34 jaar
  Eigenschappen van Seweta:

  Ik coach het team, maar ben ook dagelijks op de werkvloer. Dat contact met cliënten vind ik heel erg leuk, en tegelijkertijd vind ik het leuk en belangrijk om mee te kunnen beslissen over dingen binnen de organisatie. Bijvoorbeeld als er een nieuwe collega komt. Dat kan ik in deze functie combineren.

  Ik heb bewust voor de zorg gekozen omdat ik hier in mijn element ben. Het contact met de cliënten vind ik heel leuk. De zorg heeft mij ook heel veel gebracht. Hiervoor werkte ik met ouderen, zij hadden de oorlog meegemaakt. Ik kom zelf ook uit een oorlog, in Afghanistan. Terwijl ik voor hen zorgde, hielpen zij mij door onze gesprekken om mijn trauma’s een plek te geven.

  Ik werk op een dagbesteding met mensen met een meervoudige beperking. Zij zijn hier van 10 uur tot 15.15 uur. Ze hebben een verstandelijke beperking, dus wat we doen is op een vrij laag niveau. Ook dit werk vind ik heel bijzonder, het contact is zo puur. Een knuffel is gewoon een knuffel, daar zit verder niets achter. Ze leren mij meer te genieten van dingen die wij vanzelfsprekend vinden. We knutselen, gaan koffie met hen drinken, pannenkoeken bakken… heel divers, en heel leuk.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy