Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Hilda:

  Hilda

  Verpleegkundige , 49 jaar
  Eigenschappen van Hilda:

  Je moet mij niet op een kantoor zetten, laat mij maar lekker bezig zijn. Als verpleegkundige op een gesloten afdeling met oudere bewoners help ik ze met opstaan en eten, maar overleg ik ook met de arts. Daarnaast doe ik verpleegtechnische handelingen die niet door een verzorgende gedaan mogen worden, zoals een infuus aanleggen.

  Echt trots ben ik op een nieuwe methode die ik samen met een collega heb ontwikkeld. Zorgverleners richten zich vaak op de ziektebeelden van een cliënt, maar vergeten soms de persoon daarachter. Daarom hebben we een kaartenset bedacht die gebruikt kan worden om gesprekken aan te zwengelen over de persoon zelf.

  De hulpverlener krijgt een stapel met kaarten die gerangschikt zijn op thema. Op elke kaart staat een stelling, zoals: ‘Ik pieker veel’. Op deze manier willen we erachter komen waar een bewoner zich zorgen over maakt of juist gelukkig van wordt. De methode is met veel enthousiasme in ons huis ontvangen en wordt binnenkort in gebruik genomen.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy