Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Rianne:

  Rianne

  Huiskamerassistent , 50 jaar
  Eigenschappen van Rianne:

  Ik zorg dat de bewoners van mijn afdeling zich goed voelen en voorzie ze van eten en drinken en houd toezicht. In ons wooncentrum staan de ouderen echt centraal. De kamerdeur van elke bewoner lijkt tegenwoordig bijvoorbeeld op een voordeur, inclusief buitenlamp. Zo hebben mensen echt het gevoel dat ze thuiskomen. Als we nieuwe verf gaan kopen of bloemetjes voor op de gang, dan nemen we ook bewoners mee. Op die manier voelen ze zich meer betrokken en deel van de maatschappij.

  Mijn werkgever motiveert me enorm om mijn passies te delen. Zo houd ik veel van schilderen. De bewoners doen dat ook graag, daar worden ze heel rustig van. Ook speel ik accordeon in de huiskamer en dat vinden ze hartstikke mooi. Ik heb er zelfs één cadeau gekregen zodat ik mijn instrument niet van huis mee hoef te nemen. Wat wil je nog meer? Op zo’n moment word ik helemaal gelukkig.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy