Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Marjolein:

  Marjolein

  Beleidsondersteuner , 54 jaar
  Eigenschappen van Marjolein:

  Mijn dag is goed als we een kleine overwinning hebben geboekt bij een klant. Alhoewel ik als beleidsmedewerker niet zelf aan het bed sta, voel ik me echt onderdeel van de hele organisatie. Afgelopen week voelde een klant zich bijvoorbeeld vele malen beter nadat de medicatie aangepast werd. Dat was heel fijn want mijn collega’s hebben daar hard om gestreden. Ik ben op dat moment net zo blij als de mensen in het werkveld; we streven hetzelfde doel na.

  Wet- en regelgeving speelt een hele grote rol in de zorg, zeker in vergelijking met een commerciële organisatie. Als beleidsmedewerker ben ik daar heel veel tijd aan kwijt. Praktisch gezien houd ik mij vooral bezig met de financiële zaken, zoals het betalen van salarissen, facturen en de administratie. Het is fijn dat je op deze manier ook bij kunt dragen aan het welzijn van klanten. Als ik hier wegga, heb ik altijd een fijne dag gehad.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy