Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Marloes:

  Marloes

  Directeur / verpleegkundige , 52 jaar
  Eigenschappen van Marloes:

  Mensen met psychische en lichamelijke problemen vallen vaak tussen wal en schip. Door deze dubbele problematiek is het vaak moeilijk om zich aan de therapie te houden. Hierdoor verergeren hun problemen met alle gevolgen van dien. Normaal gesproken krijgen mensen vaak diverse hulpverleners over de vloer voor verschillende problemen. Wij werken als een spin in het web en helpen klanten om weer overzicht te krijgen en hun leven weer op te pakken.

  Zo hebben we bijvoorbeeld iemand begeleid die afgelegen woonde, zeer depressief was waardoor deze hele dagen in bed lag. Na vertrouwen opgebouwd te hebben konden we langzaam maar zeker helpen zodat de persoon weer uit bed kwam, boodschappen ging doen en gezond ging eten. In de gesprekken merkten we ook dat de klant het leven weer wilde oppakken en gaan werken, maar daarvoor te afgelegen woonde. Wij dachten: als dat echt je wens is, gaan we je helpen. Op dit moment woont die klant weer in een stad en wordt eraan gewerkt om de dromen verder uit te laten komen.

  In de zorg kun je echt iemand helpen en daar doe ik het voor.

  Rijk word ik niet, maar elke kleine glimlach maakt mijn dag goed, dat is rijkdom!

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy