Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Annelies:

  Annelies

  Flexwerker begeleider wonen , 22 jaar
  Eigenschappen van Annelies:

  Ik hang soms echt de clown uit: trek gekke bekken, doe alsof ik omval als iemand me per ongeluk een klein tikkie geeft of maak grapjes. Humor vind ik belangrijk in mijn werk, alhoewel ik soms blij ben dat niet iedereen met ziet als ik weer zo gek doe, haha.

  Ik werk sinds 2,5 jaar. Voor die tijd volgde ik een niveau 4-opleiding Persoonlijk Begeleider. Het mooie aan mijn werk vind ik de afwisseling; geen dag is hetzelfde. Als flexmedewerker activiteiten- en woonbegeleider begeleid ik cliënten met een verstandelijke handicap, bijvoorbeeld het Syndroom van Down. Samen maken we spullen die we weer kunnen verkopen. Daarnaast help ik ze met eten of andere praktische zaken.

  Deze doelgroep is goudeerlijk: als ze je niet mogen, laten ze dat echt wel merken. Daarom betekent een schouderklopje of een bedankje heel veel. Sommige cliënten kijken echt uit naar mijn volgende werkdag en dat geeft me een blij gevoel van binnen.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy