Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Stefania:

  Stefania

  Huishoudelijk medewerker , 39 jaar
  Eigenschappen van Stefania:

  Dit is heel gezellig werk; er staat al vaak een kopje thee klaar als ik kom met twee schepjes suiker. Ik vind het zó leuk als iemand weet hoe ik mijn thee drink! Tussen het stofzuigen door luister ik naar alle verhalen. Veel mensen zitten verlegen om een praatje en je bouwt toch een beetje een band op

  Ik heb eigenlijk elke dag echt zin om naar mijn werk te gaan. Iedereen is altijd blij als ik kom en dat is heel leuk. Als ik klaar ben, krijg ik altijd veel bedankjes als alles netjes is en lekker ruikt. Het geeft me een fijn gevoel om te weten dat ik aan het eind van de dag iedereen heb geholpen.

  Voorlopig blijf ik dit werk nog wel doen, maar wie weet, groei ik in de toekomst door. In de zorg zijn er veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en ik heb het daar al wel eens met mijn leidinggevende over gehad. Ik kan bijvoorbeeld modules volgen voor Helpende zodat ik kan helpen met medicijnen innemen, eten, naar bed brengen of opstaan in de ochtend.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy