Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Inge:

  Inge

  Begeleider , 26 jaar
  Eigenschappen van Inge:

  Als begeleider in een gezinnenteam ondersteun ik ouders en kinderen met een verstandelijke beperking. Ik bezoek ouders thuis en adviseer ze over de opvoeding van hun kind. Wat heeft een kind met een verstandelijke beperking bijvoorbeeld nodig? En hoe krijgen ouders hem uit bed als hij niet wil? Soms is er ook sprake van een ontwikkelingsachterstand en hebben ouders daar extra advies over nodig.

  Daarnaast werk ik ook met een scholenteam. Ik help bijvoorbeeld als een kind vastloopt op school of het contact met leeftijdsgenoten moeizaam gaat. Samen met de familie en de school probeer ik maatregelen te nemen zodat het weer beter gaat.

  Als kind ben ik veel in ziekenhuizen geweest en dat heeft me wel getriggerd om zelf ook de zorg in te gaan. Ik heb nooit spijt van mijn keuze; het geeft me veel voldoening om kinderen te helpen.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy