Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Niels:

  Niels

  Begeleider wonen , 30 jaar
  Eigenschappen van Niels:

  Vanmiddag stap ik in een grote bus en rijd ik een rondje door het dorp. Op verschillende locaties pik ik cliënten op om een uurtje te gaan fitnessen. Als Begeleider Wonen ondersteun ik het dagelijks leven van cliënten met een verstandelijke beperking. Dit werk is helemaal mijn ding; ik voel me hier echt op mijn plek.

  Er is veel afwisseling en je hebt direct contact met mensen. Later vanavond komen we bijvoorbeeld terug en gaan we boodschappen doen en eten koken. Als we ‘s avonds rond een uur of acht koffie zetten en iedereen vrolijk aan het borduren of kaarten is, ben ik ook tevreden. Dan is ook mijn dag goed gegaan.

  Ik werk onregelmatig en heb twee kleine kinderen, maar dat gaat ontzettend goed. Mijn partner werkt ook in de zorg en we passen onze roosters op elkaar aan, waardoor we hele dagen samen vrij zijn. Als het nodig is, kan ik altijd even ruilen met collega’s.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy