Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Monique:

  Monique

  Verpleegkundige in opleiding , 47 jaar
  Eigenschappen van Monique:

  De zorg heeft mij geholpen in een periode waarin ik het moeilijk had. Ik ben er sterker uitgekomen, en in de toekomst hoop ik een ander te kunnen helpen.

  Vijf jaar geleden werd ik plotseling weduwe. Op het werk liep het niet lekker, mijn ouders overleden. Ik kreeg fysieke klachten die veroorzaakt werden door stress. Soms gebeurt er iets in je leven waardoor alles op z’n kop komt te staan. De omstandigheden zijn veranderd en je kunt er niets aan doen. Het enige waar je invloed op hebt, is jezelf. Je moet alles weer opnieuw vormgeven en het nieuwe ‘normaal’ vinden. Daar heb ik hulp bij gehad en het heeft mij enorm geholpen. Dat gun ik een ander, als die dat nodig heeft, ook.

  Daarom ben ik nu aan het kijken of ik een opleiding verpleegkunde kan volgen, zodat ik in de toekomst een ander de zorg kan geven die ik heb ervaren. Dit doe ik naast mijn huidige werk op de afdeling seksuele gezondheid bij de GGD. Daar kijk ik naar preventie van seksueel overdraagbare ziekten. Ik bezoek scholen en geef voorlichting. Het doel is om bewustwording te creëren rondom soa’s, zodat verspreiding wordt tegengegaan. Ook dat is zorg.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy