Informatie over het coronavirus
Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle. Blijf zoveel mogelijk thuis. Houd 1,5 meter afstand. Was vaker je handen.
Actuele informatie vind je op Rijksoverheid.nl/coronavirus.

Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Nynke:

  Nynke

  Groepsopvoeder
  Eigenschappen van Nynke:

  De keuze om hier te gaan solliciteren, was de beste keuze uit mijn leven. Mijn takenpakket bestaat helemaal uit dingen die ik leuk vind en goed kan.

  Veel mensen hebben een oordeel over onze jongeren als ze hen op straat zien staan. En dat bevestigen de jongens ook door hun gedrag. Maar dat is een muur die ze om zich heen hebben gebouwd. Ze weten niet hoe ze zich moeten gedragen in de wereld. Daarom kopiëren ze gedrag van mensen tegen wie ze opkijken. Maar jongens die met een bontkraagje staan te blowen bij de supermarkt, hebben de dag erna de grootste lol als ze elkaar als pompoen schminken voor Halloween. Of ze gaan helemaal los tijdens apenkooi.

  In de gesloten jeugdzorg kijken we steeds meer wat een kind nodig heeft om het optimale uit zichzelf te halen. Die puzzel om daarachter te komen, vind ik heel leuk. Daarnaast organiseer ik activiteiten. Een quiz, een vakantieweek… Laatst zat ik met een paar jongeren op het strand. Toen dacht ik: ik krijg gewoon betaald om dingen te doen die ik leuk vind. Hoe geniaal is dat?

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy