Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Sanne:

  Sanne

  Hbo-verpleegkundige
  Eigenschappen van Sanne:

  Ik werk als hbo- verpleegkundige in het ziekenhuis op de afdeling cardiologie / interne geneeskunde en via een uitzendbureau op verschillende plekken in de zorg. Door deze keuze zie ik veel verschillende kanten van de zorg. Bijvoorbeeld: de thuiszorg, revalidatiezorg, groepswonen en het ziekenhuis.

  Op deze manier werk ik met mensen van verschillende leeftijden, die allemaal andere zorg nodig hebben. Deze afwisseling maakt mijn werk leuk en interessant. Door iedere week nieuwe dingen te zien van de zorg blijf ik mij ontwikkelen.

  Zitten op een bureaustoel is niets voor mij, ik dans liever over de afdeling. Tijdens mijn werk hoop ik dat ik ervoor kan zorgen dat mensen in minder prettige situaties, of in een minder prettige omgeving (een ziekenhuis is nooit leuk) zich dankzij mij veilig voelen. Dit kan door een medische handeling of door het contact wat ik met patiënten / cliënten heb. Door mijn nuchtere aanpak en humor weten mensen wat zij aan mij hebben. Tijdens mijn diensten kan er gelachen worden.

  Naast het werken met patiënten vind ik ook het contact met collega's belangrijk. Niet alleen vanwege het plezier dat je met elkaar hebt, maar ook omdat ik weet dat ik er in moeilijke situaties nooit alleen voor sta. Je bent onderdeel van een team en dat zorgt voor een gevoel van veiligheid.

  Op termijn wil ik mij graag specialiseren in de acute zorg, of de opleiding tot algemeen militair verpleegkundige gaan volgen. Ook als mijn interesses in de toekomst veranderen maak ik mij geen zorgen, de zorg biedt genoeg verschillende uitdagingen.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy