Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Peter:

  Peter

  Huismeester , 57 jaar
  Eigenschappen van Peter:

  Ik zorg ervoor dat mensen die zich met de zorg bezighouden, zich niet druk hoeven te maken om andere dingen. Een kapot kastje, een bed dat niet omhoog of omlaag gaat, vuilniszakken die moeten worden opgeruimd. Als huismeester zorg ik dat het netjes is en alles werkt.

  In de cultuur waarin ik ben opgegroeid, worden ouderen met veel respect benaderd. Mijn ouders komen uit Indonesië en daar wordt er alles aan gedaan om ouderen erbij te houden. Ik vind dat wij voor onze ouderen moeten zorgen. Wij hebben alles te danken aan wat zij hebben gedaan. Dat mogen we niet vergeten.

  Ik heb een geweldige baan. Ik doe 1001 dingen en heb veel vrijheid. Als ik maar zorg dat de klussen gedaan worden. Elke dag ga ik met een goed gevoel naar mijn werk. Natuurlijk is het wel eens moeilijk dat mensen hier in de laatste fase van hun leven zitten, met alle klachten die daarbij horen. Maar het is belangrijk dat ze een waardig bestaan hebben. Het is mooi dat ik nu de kans heb om iets voor hen terug te doen.”

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy