Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Kirsten:

  Kirsten

  Coördinerend wijkerpleegkundige thuiszorg , 29 jaar
  Eigenschappen van Kirsten:

  Ik zorg ervoor dat de mensen in mijn wijk de juiste zorg krijgen om zelfstandig en verantwoord thuis te kunnen blijven wonen. Er is heel veel mogelijk en in overleg met andere hulpverleners kan ik de zorg regelen die cliënten nodig hebben.

  Deze sector is toch een bepaalde roeping. Alhoewel je zeker je hersenen moet gebruiken, doe je het toch ook echt met je hart. Het mooist vind ik dat je er echt kan zijn voor mensen. Een meneer die zegt: “Wat fijn dat je er bent”. Of een mevrouw die eenzaam is, waarmee je even een kop koffie kan drinken.

  Ik zie talloze verschillende mensen met allerlei verschillende ziektes in alle leeftijdscategorieën. Zo hebben we een jongetje van acht, die we op school prikken met insuline omdat zijn ouders werken, maar ook een dame die binnenkort 100 jaar wordt. Sommigen zijn fysiek heel zwak omdat ze bijvoorbeeld een hartprobleem hebben. We verzorgen ook mensen met een gebroken pols die tijdelijk niet alles zelf kunnen doen of dementerenden. Je komt echt overal over de vloer.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy