Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Sadia:

  Sadia

  Verpleegkundige i.o.
  Eigenschappen van Sadia:

  Ik wil graag in een ziekenhuis werken. Ik hou van actie, snelheid. Dus ik neig naar de eerste hulp. Maar cardiologie of hartbewaking vind ik ook leuk. Zolang die druk er is. Daar krijg ik adrenaline van: ik kan iets doen om te helpen, en het is nu of nooit. Als ik in mijn vrije tijd een ambulance zie, dan ga ik erachteraan. Ik ben nieuwsgierig, maar ik hoop ook dat ze mijn hulp kunnen gebruiken.

  Mensen die ik van vroeger ken, vinden het bijzonder dat ik dit werk heb gekozen. Ze dachten dat ik de politiek in zou gaan of iets met rechten zou gaan doen. Maar ze zien wel dat dit ook bij mij past. Ik zorg graag. En ik ben heel blij dat ik deze studie heb gekozen: als verpleegkundige kan ik belangrijk zijn voor mensen. Dat is mooi.

  Ik word blij als mensen mij bij een ontslaggesprek bedanken voor de goede zorg. Als ze zeggen dat ik ze goed heb geholpen of ze zich door mij thuis hebben gevoeld in het ziekenhuis. Dat doet wat met me, zeker als ik ook nog eens heb mogen zien hoeveel beter het met ze gaat dan toen ze bij ons kwamen.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy