Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Omar:

  Omar

  Generalist buurtteam sociaal , 36 jaar
  Eigenschappen van Omar:

  Ik begeleid mensen met de meest uiteenlopende problemen. Zo help ik een jongedame die was vastgelopen in haar administratie, haar post niet meer openmaakte en de deur niet meer open deed. Om haar wat meer lucht en ruimte te geven heb ik daarom voor structuur en afspraken met schuldeisers en de woningbouwcorporatie gezorgd. Dat heeft me geholpen: ze trekt zich niet langer meer terug. Sterker nog: ze belt me zelfs uit eigen beweging op als ze ergens mee zit. Ik zorg ervoor dat ze weet dat ze niet alleen staat.

  Werken met mensen trekt mij; geen dag is hetzelfde en ik kan voor een ander het verschil maken. Door mijn eerdere werkervaring weet ik overal wel iets vanaf en kan ik mensen helpen met de meest uiteenlopende dingen. Vaak zit het ook trouwens in de kleine momenten. Soms kun je iemands dag al goedmaken door op straat hallo te zeggen.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy