Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Linda:

  Linda

  Coördinerend sociaal werker 3 , 27 jaar
  Eigenschappen van Linda:

  De mensen die bij mij binnenkomen hebben niks meer, alleen nog hun levensverhaal. Als individueel begeleider zorg ik ervoor dat ze weer een nieuwe start krijgen.

  Mensen die hier komen zijn over een hoge drempel gestapt. Vaak zijn ze achterdochtig over hulpverlening en hebben een hoop meegemaakt. Ik help hen de basis weer op orde te krijgen. Zo ga ik mee naar de gemeente als ze een uitkering of DigiD moeten aanvragen. Daarnaast help ik ze met de inschrijving bij een woningbouwvereniging of aan schuldhulpverlening als ze dat nodig hebben.

  Ik haal voldoening uit de kleine dingen. Zo vind ik het leuk als ik een bedankbriefje krijg van iemand die naar een afkickkliniek is gegaan of een kamer heeft gevonden en weer zelfstandig kan wonen. Iedereen kan in een diep dal terechtkomen. Ik vind het fantastisch als mensen daar weer uit weten te klimmen.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy