Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Hilda:

  Hilda

  Locatiehoofd , 38 jaar
  Eigenschappen van Hilda:

  Ik ben het hoofd van twee woon- en dagbestedingslocaties. Veertien jaar geleden begon ik als begeleider en ben uiteindelijk opgeklommen naar mijn huidige functie. In de zorg zijn genoeg mogelijkheden om je op allerlei vlakken te ontwikkelen, als je dat wilt.

  Een vergelijkbare managementbaan bij een commercieel bedrijf had me niet zo getrokken, denk ik. Op deze positie kan je in de zorg echt iets voor een ander betekenen en dat maakt het zo leuk.

  Door mijn brede ervaring in de branche begrijp goed hoe de organisatie werkt en wat collega’s meemaken. Als een medewerker naar mij toekomt na een agressief incident, kan ik zijn of haar gevoelens heel goed begrijpen. Toch kan het ook goed zijn als meer managers overstappen vanuit het bedrijfsleven naar de zorgsector. Wij denken vaak vanuit de cliënt, maar je moet natuurlijk ook resultaat halen. Dat stukje afstand met de werkvloer kan juist heel mooi werken.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy