Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Jeroen:

  Jeroen

  Wijkverpleegkundige niveau 5 , 27 jaar
  Eigenschappen van Jeroen:

  Toen mijn opa en oma verhuisden naar een aanleunwoning, was daar een verpleeghuis aan verbonden. Als jonge jongen hielp ik al mensen in de rolstoel naar de eetzaal. Zo ben ik in dit werk gerold.

  Als coördinerend verpleegkundige wil ik er graag zijn voor mensen en oprechte aandacht voor ze hebben. Mijn werkdag verloopt heel wisselend. Zo denk ik mee over verbeteringen op de afdeling, voer ik gesprekken met familieleden en coach ik mensen die zorg verlenen. Daarnaast kunnen collega’s met complexe vragen altijd bij mij terecht, zodat we samen de beste zorg kunnen verlenen.

  Als je denkt dat de zorg niks voor je is, zou ik je adviseren naar een willekeurige zorginstelling te gaan en dit beroep zelf te ervaren. Ga eens vrijwilligerswerk doen; boodschappen halen, een wandeling maken of koffie schenken. Dan zal je zelf ervaren hoe dankbaar mensen zijn en hoeveel waardering je krijgt.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy