Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Loes:

  Loes

  Medewerker leefplezier , 56 jaar
  Eigenschappen van Loes:

  Het fijnste aan mijn werk als medewerker leefplezier is dat ik alle tijd heb voor de 13 bewoners waar ik voor zorg. ‘s Ochtends komen ze één voor één binnen in ons restaurant, waar ik ze opvang voor het ontbijt. Ik vind het heel prettig om op dat moment iedereen even persoonlijke aandacht te geven en hun verhalen te horen.

  Sommige oudere bewoners vertellen heel graag over vroeger. Zo is er een man die hele goede herinneringen heeft aan de oorlog. Hij was misdienaar bij de zusters en kreeg daar iedere morgen na de mis ontbijt. Nadat hij melk voor hen had gehaald, kon hij naar school. Ons huis is gevestigd in een klooster en dat doet hem denken aan die tijd.

  Ik vind het echt geweldig om deze verhalen te horen. Eerder werkte ik bijna tien jaar lang als Verzorgende, maar toen ik de kans kreeg om over te stappen naar welzijn heb ik dat gedaan. In tegenstelling tot mijn vorige functie, waar je een veel drukkere planning hebt, kan ik nu veel meer aandacht schenken aan de bewoners. Dat geeft me heel veel voldoening.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy